Θεραπείες Λαιμού

VIVACE RF

Η βραβευμένη συσκευή ρυθμίζεται κατάλληλα για να απελευθερώσει, μέσω των μικροβελόνων της, τη ραδιοσυχνότητα στο επιθυμητό βάθος. Το αποτέλεσμα στην σύσφιξη του δέρματος του λαιμού είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Carboxytherapy

Οι μικρές εγχύσεις CO2 στο δέρμα του λαιμού βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος μέσω της βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας και της ταυτόχρονης διέγερσης των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου. 

Νήματα

Χρησιμοποιούμε τα νήματα PDO που στηρίζουν την περιοχή κάτω από τη γνάθο και τονώνουν τη σφριγηλότητα του δέρματος του λαιμού.

Ενέσιμη βιοανάπλαση sunecos

Το Sunekos  είναι η νέα ενέσιμη θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM). Aποτελείται  από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων (πρόδρομοι κολλαγόνου και ελαστίνης). Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται  μέσω  της τόνωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία της. Ετσι, το Sunekos είναι μια ενέσιμη θεραπεία που προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM, βελτιώνει την απώλεια όγκου του προσώπου και του λαιμού, μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα.