Θεραπείες Περιοφθαλμικής Περιοχής

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η βλεφαρόπτωση που οφείλεται σε χαλάρωση του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων, κυρίως λόγω ηλικίας, κάνει το πρόσωπο να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να τη δώσει η συσκευή πλάσματος Plex’r, μια πρόταση αναίμακτης  βλεφαροπλαστικής. Η εφαρμογή γίνεται σε 2-3 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, χωρίς επιπλοκές και με άμεση επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητές του. Παράλληλα, το δέρμα των βλεφάρων γίνεται πιο λείο και ελαστικό και αποκτά πιο νεανική όψη.

Βουτυλική τοξίνη (botox-dysport)

Η καλύτερη θεραπεία για τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας παραμένει η βουτυλική τοξίνη (Botox, Dysport). Γίνεται εύκολα, ανώδυνα και γρήγορα, ενώ το αποτέλεσμα είναι ορατό σε μια βδομάδα περίπου.

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Οι μαύροι κύκλοι  διορθώνονται με την εφαρμογή ειδικού υαλουρονικού οξέος στην περιοχή της “αύλακας των δακρύων – tear trough”. Ετσι, εξαφανίζεται η κουρασμένη όψη και το βλέμμα γίνεται νεανικό και γεμάτο ζωντάνια.

Carboxytherapy

Εφαρμόζονται μικροεγχύσεις CO2 στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, τα οιδήματα, τις λεπτές ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Εχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στους μαύρους κύκλους.

Μεσοθεραπεία

Στη μεσοθεραπεία ματιών γίνονται μικροεγχύσεις υλικών, όπως το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες, τα αμινοξέα και τα πεπτίδια, στο δέρμα γύρω από τα μάτια. Ετσι,  η περιοχή αποκτά λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική εμφάνιση.

Peelings

Ο χρωματικός τόνος και η υφή του δέρματος βελτιώνονται με ειδικά peeling για την περιοφθαλμική περιοχή.

Dermahomeo, Αναστασία Παπακωνσταντίνου

Contact

© Dermahomeo 2022