Θεραπείες Προσώπου

Βουτυλική τοξίνη (botox-dysport)

Εξαφανίζει τις ρυτίδες έκφρασης (μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας). Η δράση του είναι αποκλειστικά τοπική (δεν απορροφάται από τον οργανισμό) και διαρκεί από 4 ως έξι μήνες.

Εμφυτεύματα (fillers)

Το πιο συχνό filler είναι το υαλουρονικό οξύ. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, χρησιμοποιούνται αντιστοιχα υλικά για αποκατάσταση όγκου ζυγωματικών, πλήρωση ρυτίδων (βαθιών και λεπτών), σχηματισμός και γέμισμα χειλιών κλπ. Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια, ενώ η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Ανόρθωση προσώπου με νήματα (thread lifting)

Τα νήματα προσώπου χρησιμοποιούνται σε ήπιες και μέτριες περιπτώσεις χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, των μπράτσων, του εσωτερικού των μηρών κα. Είναι πλήρως απορροφήσιμα και συνδυάζονται με άλλες θεραπείες όπως εμφυτεύματα, βουτυλική τοξίνη, μεσοθεραπείες, peelings κλπ.

Μεσοθεραπεία

H μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη τεχνική, κατά την οποία εγχύονται στο δέρμα (χόριο) ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες κλπ. Το δέρμα αποκτά λάμψη και καταπολεμάται η χαλάρωση.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP)

Στην περίπτωση της αυτόλογης μεσοθεραπείας (Platelet Rich Plasma – PRP) χρησιμοποιείται το ίδιο το αίμα του ασθενούς, από το οποίο παίρνουμε, μετά από φυγοκέντρηση, τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων και τους εγχύουμε στην πάσχουσα περιοχή. Η θεραπεία ενδείκνυται στην τριχόπτωση, την ανδρογεννητική αλωπεκία (στάδια Ι-ΙΙΙ), τη θεραπεία ουλών και ραβδώσεων καθώς και για κοσμητικές ανάγκες όπως το θαμπό δέρμα, η χαλάρωση κλπ.

Peeling

Στα peelings χρησιμοποιούνται ουσίες που προκαλούν απομάκρυνση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος με αποτέλεσμα την ανανέωση του και την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως λιπαρότητα, διευρυσμένοι πόροι, ουλές ακμής, μέλασμα, καφέ κηλίδες, λεπτές ρυτίδες

Microneedling

Πρόκειται για μια εξαιρετική θεραπεία για την ανάπλαση του δέρματος. Χρησιμοποιείται ειδική συσκευή με πολλές μικρές βελόνες που προσαρμόζονται για συγκεκριμένο βάθος. Παράλληλα εφαρμόζονται ουσίες που έχουν ένδειξη για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όπως ουλές, ακμή, ξηρότητα, θαμπό δέρμα, ραβδώσεις (ραγάδες) κλπ.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική (Plexr)

Η βλεφαρόπτωση που οφείλεται σε χαλάρωση του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων, κυρίως λόγω ηλικίας, κάνει το πρόσωπο να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να τη δώσει η συσκευή πλάσματος Plex’r με μια πρόταση αναίμακτης  βλεφαροπλαστικής. Η εφαρμογή γίνεται σε 2-3 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, χωρίς επιπλοκές και με άμεση επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητές του. Παράλληλα, το δέρμα των βλεφάρων γίνεται πιο λείο και ελαστικό και αποκτά πιο νεανική όψη.

Κλασματική ραδιοσυχνότητα (VIVACE)

Η πρωτοποριακή συσκευή που χρησιμοποιείται για την αντιγήρανση και ογκομετρική ανάπλαση του δέρματος, τη σύσφιξη, τη θεραπεία ουλών ακμής και ενεργού ακμής, τη θεραπεία ραβδώσεων.

«Το Καλύτερο Μηχάνημα Δερματικής Φροντίδας για το 2019»  Αμερικανικά βραβεία:   My Face My Body Awards 2019 !!!

Βιοανάπλαση sunecos

Το Sunekos  είναι η νέα ενέσιμη θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM). Aποτελείται  από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων (πρόδρομοι κολλαγόνου και ελαστίνης). Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται  μέσω  της τόνωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία της. Ετσι, το Sunekos είναι μια ενέσιμη θεραπεία που προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM, βελτιώνει την απώλεια όγκου του προσώπου και του λαιμού, μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα.

Jalutoxin

Στη θεραπεία αυτή συνδυάζεται η ταυτόχρονη χορήγηση, υαλουρονικού οξέος, αμινοξέων και βουτυλικής τοξίνης. Εχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο λεπτό γηρασμένο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ή μόνο σε περιοχές όπως περιοφθαλμικά, γύρω από το στόμα, στο μέτωπο, στο λαιμό.

Bio-nutrilift by Fillmed

Ειναι μια ενισχυμένη θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος κατά την οποία εφαρμόζονται στην ίδια συνεδρία υαλουρονικό οξύ για την πλήρωση των ρυτίδων και η πρωτοπόρος μεσοθεραπεία NCTF.