Από την αρχή του ταξιδιού μου στη Ιατρική αντιλήφθηκα ότι για να βοηθήσω τον ασθενή μου με τον καλύτερο τρόπο πρέπει να τον αντιμετωπίζω ως ολότητα. Ετσι, πέρα από την πανεπιστημιακή μου μόρφωση, εμπλούτισα τις γνώσεις μου με εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική και το Βελονισμό. Σήμερα, με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας, συνδυάζω, χωρίς δογματισμούς, την Ιατρική μου εκπαίδευση με τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές των εναλλακτικών θεραπειών. Γιατί πάνω από όλα είναι ο ασθενής-άνθρωπος.

Αναστασία Παπακωνσταντίνου

-

Dermahomeo

Η Ιατρός

Η ιατρός Αναστασία Παπακωνσταντίνου απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ειδικευόμενη στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σερρών και στην Α’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης από όπου έλαβε και την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογία.

Μετά την ολοκλήρωση της Ιατρικής Ειδικότητας, απέκτησε το τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στον τομέα της Κοσμητικής Δερματολογίας πιστοποιήθηκε, μετά από εξετάσεις, από το Πανεπιστήμιο της Νίκαιας στη Νότια Γαλλία, στην Αισθητική Ιατρική (Univercity Certification on aesthetics of the face – University Nice Sophia Antipolis France).

Η εκπαίδευσή της στις εναλλακτικές θεραπείες, περιλαμβάνει την απόκτηση, μετά από εξετάσεις, Πιστοποιήσεων από τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής της Αλοννήσου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο  Βελονισμού Ελλάδας.

Από το 2009 ασκεί τη Δερματολογία στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας έμφαση τόσο στην Ολιστική Αντιμετώπιση των παθήσεων του δέρματος όσο και στην Κοσμητική Δερματολογία. Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της επιστήμης, η ιατρός συμμετέχει στα περισσότερα Διεθνή Συνέδρια στον τομέα της Δερματολογίας, Κοσμητικής Ιατρικής και της Αντιγήρανσης.