Θεραπείες Προσώπου

Bio-nutrilift by Fillmed

Ειναι μια ενισχυμένη θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος κατά την οποία εφαρμόζονται στην ίδια συνεδρία υαλουρονικό οξύ για την πλήρωση των ρυτίδων και η πρωτοπόρος μεσοθεραπεία NCTF. 

Jalutoxin

Στη θεραπεία αυτή συνδυάζεται η ταυτόχρονη χορήγηση, υαλουρονικού οξέος, αμινοξέων και βουτυλικής τοξίνης. Εχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο λεπτό γηρασμένο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ή μόνο σε περιοχές όπως περιοφθαλμικά, γύρω από το στόμα, στο μέτωπο, στο λαιμό!

Βιοαναπλαση sunecos

Το Sunekos είναι η νέα ενέσιμη θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM). Aποτελείται από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων (πρόδρομοι κολλαγόνου και ελαστίνης).

Αναιμακτη βλεφαροπλαστικη (Plexr)

Η βλεφαρόπτωση που οφείλεται σε χαλάρωση του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων, κυρίως λόγω ηλικίας, κάνει το πρόσωπο να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να τη δώσει η συσκευή πλάσματος Plex’r με μια πρόταση αναίμακτης βλεφαροπλαστικής.

Ανορθωση προσωπου με νηματα (thread lifting)

Τα νήματα προσώπου χρησιμοποιούνται σε ήπιες και μέτριες περιπτώσεις χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, των μπράτσων, του εσωτερικού των μηρών κα. Είναι πλήρως απορροφήσιμα και συνδυάζονται με άλλες θεραπείες όπως εμφυτεύματα, βουτυλική τοξίνη, μεσοθεραπείες, peelings κλπ.

Αυτολογη μεσοθεραπεια (PRP)

Στην περίπτωση της αυτόλογης μεσοθεραπείας (Platelet Rich Plasma - PRP) χρησιμοποιείται το ίδιο το αίμα του ασθενούς, από το οποίο παίρνουμε, μετά από φυγοκέντρηση, τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων και τους εγχύουμε στην πάσχουσα περιοχή.