Θεραπείες Περιοφθαλμικής Περιοχής

Αναιμακτη βλεφαροπλαστικη

Η βλεφαρόπτωση που οφείλεται σε χαλάρωση του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων, κυρίως λόγω ηλικίας, κάνει το πρόσωπο να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο. Τη λύση στο πρόβλημα έρχεται να τη δώσει η συσκευή πλάσματος Plex’r, μια πρόταση αναίμακτης  βλεφαροπλαστικής. Η εφαρμογή γίνεται σε 2-3 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, χωρίς επιπλοκές και με άμεση επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητές του. Παράλληλα, το δέρμα των βλεφάρων γίνεται πιο λείο και ελαστικό και αποκτά πιο νεανική όψη.

Βουτυλικη τοξινη (botox-dysport)

Στην αισθητική δερματολογία χρησιμοποιούνται μικρές δόσεις βουτυλικής τοξίνης (Botox/ Dysport) για την απάλειψη των ρυτίδων έκφρασης που σχηματίζονται από τους μιμικούς μύες του προσώπου. Εφαρμόζεται στις κάθετες ρυτίδες του μεσόφρυου, στο πόδι της χήνας και στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου.

Εμφυτευματα υαλουρονικου οξεος

Οι μαύροι κύκλοι  διορθώνονται με την εφαρμογή ειδικού υαλουρονικού οξέος στην περιοχή της "αύλακας των δακρύων - tear trough". Ετσι, εξαφανίζεται η κουρασμένη όψη και το βλέμμα γίνεται νεανικό και γεμάτο ζωντάνια.

Carboxytherapy

Εφαρμόζονται μικροεγχύσεις CO2 στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, τα οιδήματα, τις λεπτές ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Εχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στους μαύρους κύκλους.

Mesotherapy - Skin Boosters

H μεσοθεραπεία είναι, ίσως, η πιο διαδεδομένη τεχνική σε ένα δερματολογικό ιατρείο. Είναι απαραίτητη για την ενυδάτωση, τη λάμψη και τη σύσφιξη του δέρματος. Συνήθως είναι ενέσιμη, κατά την οποία εγχύονται στο δέρμα (χόριο) ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ ή εφαρμόζεται με τη μέθοδο του microneedling.

Peelings

Στα peelings χρησιμοποιούνται ουσίες που προκαλούν απομάκρυνση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος με αποτέλεσμα την ανανέωση του και την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως λιπαρότητα, διευρυμένοι πόροι, ουλές ακμής, μέλασμα, καφέ κηλίδες, λεπτές ρυτίδες.